VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER

Vilkår og handelsbetingelser for privatkunder

Gemynthe Garn

Tolstrupvej 32

4330 Hvalsø

CVR: 29287163

fria@gemynthegarn.com


Adresse- og mailoplysninger

Vær sikker på, at du har oplyst din adresse og mailadresse korrekt.

Hvis der er fejl eller mangler i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse eller Track and Trace-nummer på din ordre, hvis du har valgt sporbar forsendelse.


Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse på den oplyste mailadresse kort tid efter dit køb.

Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, kan du skrive til mig på: fria@gemynthegarn.com


Betaling

Gemynthe Garn modtager online betalinger med Visa, Maestro, Mastercard, Amex, MobilePay og PayPal.


Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.


Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK)


Digitale varer

Vær sikker på, at du har oplyst din mailadresse korrekt.

Ved køb af digitale varer (opskrifter) får du, på din mail, tilsendt en ordrebekræftelse samt en mail med et link, hvor du kan downloade pdf-filen, som er selve opskriften.

Du vil modtage opskriften i to formater - den ene er egnet til udskrift/print og den anden til skærm. Hvis du ønsker at udskrive/printe din opskrift skal du huske at indstille din printer til at udskrive på begge sider og på kort kant.

Linkene er tilgængelige i 7 dage og udløber 24 timer efter download er igangsat.

Vær opmærksom på, om din emailadresse er korrekt, ellers vil du ikke modtage din ordre.

Hvis du ikke modtager disse mails efter køb, kontakt mig på mail: fria@gemynthegarn.com

Køb af digitale varer refunderes ikke.


Opskrifterne er kun til privat brug og må ikke kopieres, videresælges eller omfordeles uden aftale. Systematisk salg af produkter lavet efter opskriften er ikke tilladt.

Levering

Vær sikker på, at du har oplyst din mailadresse korrekt.

Leveringstiden for fysiske ordre er 1-2 hverdage med GLS, 5-7 dage med PostNord i Danmark og op til 5-15 hverdage med PostNord i resten af verden.

Der afsendes ordrer mandag-torsdag, medmindre disse falder på en helligdag/lukkedag.

Ordrer afgivet i weekend eller på helligdage bliver afsendt førstkommende hverdag (mandag-torsdag).

I forbindelse med ferier og helligdage kan der opstå længere leveringstid.


Leveringsområde: Vi leverer til alle lande.


Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Alle ordrer, der sendes med GLS og PostNord får et trackingnummer.


Forsendelser med PostNord leveres direkte til adressen, og må henstilles på adressen ved levering hvis der ikke er plads i postkassen.


Udeblevne forsendelser

Har du valgt levering til pakkeshop, vær opmærksom på afhentningsfristen. Ved overskreden frist sendes pakken mod gebyr retur til os. Se afsnit om uafhentede pakker.


Ved udeblevne leverancer kontaktes fria@gemynthegarn.com


Beskadiget levering

Er din ordre beskadiget ved levering, skal du kontakte mig på fria@gemynthegarn.com.

Medsend billeddokumentation for den beskadigede ordre.


Fortrydelsesret på fysiske varer

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på fysiske varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 14 dags perioden gælder fra den dag, hvor ordren er leveret.

Varer tages ikke retur uden forudgående aftale på mail.


Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail fria@gemynthegarn.com.
Derefter vil du modtage information om hvordan ordren returneres.

Forsendelser sendt til pakkeshop/pakkeboks modtages ikke/afhentes ikke og betragtes ikke som gyldig brug af fortrydelsesret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af kunden selv.

Varer, der ønskes returneret, skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter, vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten

Ansvaret for de returnerede varer overgår først til Gemynthe Garn ved bekræftelse af modtagelse på returadressen. Returvarer sendes forsvarligt indpakket og sendes som sporbar pakke, hvis du ønsker sporing og bekræftelse på at returvarerne er modtaget. Din forsendelseskvittering er din dokumentation for, at returvarerne er afsendt og overdraget til fragtfirma.

Hvis du returnerer den fulde ordre, refunderer vi det fulde beløb for de fysiske varer, herunder leveringsomkostninger. Har du valgt en anden leveringsmetode ved bestilling end vores billigste standardlevering, refunderes kun et fragtbeløb svarende til prisen for vores billigste standardlevering.

Beløb tilbagebetales kun til det betalingsmiddel, der er benyttet ifm. køb.


Uafhentede pakker

Uafhentede pakker eller pakker, hvor der er nægtet modtagelse, betragtes ikke som gyldig brug af fortrydelsesret. Uafhentede pakker og pakker, hvor der er nægtet modtagelse, fratrækkes returneringsomkostninger fra det beløb, der tilbagebetales, når vi modtager ordren.


Beløbet refunderes ved modtagelse af pakken.


Var returneringen af pakken en fejl, kontaktes fria@gemynthegarn.com


Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må håndtere varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er håndteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Gemynthe Garn at vurdere varens stand.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.


Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Gemynthe Garn i rimelig tid efter varens modtagelse.
Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

Gemynthe Garn dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget.

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købsbeløbet tilbage. Det vil sige, at din vare bliver repareret, eller du vil få en ny vare tilsendt som erstatning for den, der reklameres for, såfremt din reklamation er berettiget.
Er det ikke muligt at reparere eller erstatte varen refunderes beløbet.


Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået på grund af forkert brug, forkert vask og pleje af tekstiler, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler kontakt os på:


Gemynthe Garn

Tolstrupvej 32

4330 Hvalsø

Mail: fria@gemynthegarn.com

Telefon: 31258816


Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav eller sendes til pakkeshop/pakkeboks.


Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. Tilbud gælder så længe lager haves.


Privatlivspolitik

Når du køber en vare hos Gemynthe garn, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.

samtykke

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, lave en aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, såsom markedsføring, vil vi enten bede dig direkte om dit udtrykkelige samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

tilbagetrækning af samtykke

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på fria@gemynthegarn.com eller 31258816.

offentliggørelse

Vi kan fremvise dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet ved lov til at gøre det, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.

One.com

Gemynthe Garn hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.

betaling

Hvis du vælger en direkte betalingsgportal til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.

tredjepartstjenester

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har dog deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær særligt opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks hjemmeside eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores hjemmesides Aftalevilkår.

links

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre hjemmesider og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

sikkerhed

For at beskytte dine personlige oplysninger tager vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

myndighedsalder

Når du bruger denne hjemmeside, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge denne hjemmeside.


Ændring af vilkår

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på hjemmesiden.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.